top of page

Contacteer ons

Zit je met een vraag, een opmerking of wil je meer informatie? Contacteer ons via onderstaande gegevens of vul het contactformulier hiernaast in.

 

Estime & sens is het merk voor de échte professional! Wij bezorgen onze professionals niet enkel unieke verzorgingen en top biologische producten, we voorzien ze daarnaast ook van opleidingen en marketingmateriaal. Kortom, alles waar we mee van dienst kunnen zijn

We horen graag van jou!

 

Wil jij graag de stap wagen naar bio en producten aanbieden van hoogwaardige kwaliteit met respect voor mens en natuur?

Werk dan met ons samen en wordt partner via onderstaande knop!

Bedankt voor de inzending!

Vacatures

Estime & sens wordt exclusief verdeeld in BeLux door Simage, een bedrijf dat gepassioneerd is in schoonheid en huidverzorging.
 

De werknemers van Simage werken er met plezier en zijn trots op de waarden en merken van het bedrijf. Een breed assortiment aan taken en verantwoordelijkheden maken het team sterk en dynamisch. Onze werksfeer is een mix van teamwork als zelfstandig sterk zijn, vriendelijkheid en vertrouwen. We werken prestatiegericht met duidelijke doelen en goede communicatie intern en extern. 

Op zoek naar een vacature, een geweldig team en aantrekkelijke carrièremogelijkheden? Solliciteer voor de vacature die jou aanspreekt!

bottom of page