ABOUT

Estime & sens is een Frans gecertifieerd biologisch cosmeticamerk dat exclusief wordt verkocht in SPA's en schoonheidsinstituten. Huidige trend? Een groeiende zorg bij mensen over wat ze op hun gelaat smeren. Zijn al die producten wel gezond? Zijn ze schadelijk? Wat bevatten ze eigenlijk? 

 

Wij bij estime & sens zijn tegelijkertijd bezig met je gezondheid, het milieu én jouw portemonnee. 

Wij combineren biologische en natuurlijke ingrediënten met verfijning en efficiëntie om hoogwaardige producten te creëren en dit steeds met respect voor mens en natuur! 

Om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, zijn we toegewijd aan het bevorderen van de socio-esthetiek bij kankerpatiënten. Momenteel worden onze producten gebruikt in het Instituut van Kankerwetenschappen de l' Ouest in Nantes. Wij geloven dat eigenwaarde en zelfvertrouwen essentieel zijn om onze doelen in het leven te bereiken én om ons goed te voelen in ons vel. Met onze unieke verzorgingen en producten zetten we de eerste stap in de juiste richting. 

Het ECOCERT en COSMEBIO-label kan je terugvinden op al onze producten. Dit als bewijs dat alles op een biologische manier ontwikkeld wordt (verpakking, producten,...) en dat dit steeds wordt getest en goedgekeurd. 

Onze belofte: 

  • minimum 95 % van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong

  • minimum 10 % van alle ingrediënten is biologisch

  • maximum 5 % van plantaardige ingrediënten is synthetisch

  • minimum 95 % van plantaardige ingrediënten is biologisch

01

EFFICIËNTIE

Efficiëntie: O&O van ons product wordt altijd uitgevoerd volgens de volgende

principes: elk product heeft een actief hoofdingrediënt, dat zorgvuldig gemeten en geselecteerd wordt om gericht oplossingen te voorzien voor een huidprobleem en om zo belofte te houden. Elk product is ontwikkeld om coherent te zijn met andere producten in het gamma, om zo synergieën te creëren met de actieve ingrediënten en zo hun resultaat voor de huid te optimaliseren. Kortom, zichtbare resultaten alsook het plezier bij het gebruik van het product staan centraal. 

Bio ingredient.jpg

02

Veiligheid: estime & sens produceert enkel organische cosmetica, de enige die in staat zijn om alle garanties van kwaliteit en veiligheid voor volledige gemoedsrust te bieden. Al onze producten zijn gecertificieerd bij ECOCERT en hebben het COSMEBIO label. Al onze producten zijn ontwikkeld en gecreëerd in Frankrijk. Al onze producten worden strikt getest

VEILIGHEID

03

GENOEGEN

Genoegen: textuur, parfum, verpakking,... het gebruik van elk van onze producten moet een sensorische ervaring zijn , wat huidverzorging - in een instituut of thuis - een ritueel van ontspanning en plezier maakt.

shutterstock_299635655.jpg

04

RESPECT

Respect: sinds het prille begin heeft Estime & Sens gekozen om zijn producten via spa's en salons te verdelen met getrainde schoonheidsspecialisten. Zo wordt gegarandeerd dat de gebruikers nuttig en gepersonaliseerd advies krijgen. Estime & Sens wordt voortdurend geleid door een gezonde logische benadering tot cosmetica en is toegewijd - via zijn advies en producten - om zijn gebruikers de verwachte resultaten te bieden zonder valse beloftes of overcompensaties.Onze prijzen staan onze gebruikers toe om verschillende producten op te nemen in hun huidverzorgingsroutines. Estime & Sens adviseert zijn retailers en helpt hen om hun bedrijf te laten groeien, zonder enige verplichtingen of beperkingen. 

05

EXPERTISE

Expertise: dankzij kwalificaties binnen de cosmetica en uitgebreide ervaring in parfum, kunnen we al onze producten lanceren met het oog op een verzorging, zorgvuldig ontwikkeld en gecoacht door het Estime & Sens team.

Insurance
ZERO%
Gemaakt
in
Frankrijk