top of page

Onze lichaamsverzorgingen

Waarom moet je voor je lichaam zorgen? 

Onze huid wordt dagelijks op de proef gesteld en dit vraagt om onze huid extra in de bloemetjes te zetten.

Bij estime & sens werken wij met echte professionals die graag hun kennis graag met jou delen.

Dankzij onze behandelingen ontvang je zowel fysieke als een mentale boost en kan je lichaam zich volledig ontspannen!

Wil jij genieten van alle voordelen die zo een verzorging biedt? Lees dan snel verder!

Vrouw krijgt een lichaamsverzorging

Ontdek onze lichaamsbehandelingen

Maak kennis met onze verschillende soorten lichaamsverzorgingen uitgewerkt op basis van estime & sens beste biologische en natuurlijke huidproducten. Ontstressen of een relaxerend moment beleven vind je bij ons!

 

Of ben jij een schoonheidsspecialiste en wil jij je graag verdiepen over alle estime & sens producten om onze verzorgingen in jouw instituut aan te bieden? 

 

Dat kan! Wordt een partner en ontdek wat estime & sens voor jou kan betekenen

via onderstaande knop.

vak 1.png

Le soin

Sensation SPA

--

90'

Eaux de Soin .jpg

Sensation SPA

Soin Bio Purifiant

Soin Bio Purifiant

De lichaamsverzorging wordt op een relaxerend ritme uitgevoerd. Rustige, delicate en vloeiende bewegingen zorgen voor een moment van rust en comfort.

Zo worden het lichaam en de geest bevrijd van het gewicht dat dagelijkse stress met zich meebrengt. Dit rust-moment wordt vertienvoudigd door het genot en de kracht van essence d'estime N°6 van estime & sens.

Soin Bio Purifiant

vak 2.png

Le soin SPA

Hydro Nutritif

--

90'

Soin Bio Purifiant

Soin Bio Purifiant

SPA Hydro Nutritif

Een volwaardig antwoord op de noden van het lichaam in zijn geheel. Zowel de tevredenheid van de klant als van de schoonheidsspecialiste wordt in acht genomen voor deze zorg die volgens de regels van profijt en van de economie is opgesteld.

Een volledige ontspanning dankzij de voordelen en de rijkheid van de manuele technieken, die geïnspireerd zijn op de oude Zweedse en Thaise rituelen. De klant ervaart een diepe sensatie van ontspanning in de spieren en een geluksgevoel dankzij Thaise druktechnieken die de energie in het lichaam opnieuw in evenwicht brengen. Een resultaat van intense hydratatie en voeding dankzij het gebruik van zachte en efficiënte peelings.

Soin Bio Purifiant

vak 3.png

Le soin

Minceur

--

shutterstock_299635655.jpg

De afslanksbehandeling

Soin Bio Purifiant

Soin Bio Purifiant

De behandeling bestaat uit 8 tot 12 sessies. Er vinden 2 sessies per week plaats. De behandeling begint verplicht met ene behoefteanalyse om zo de noden van de klant te kunnen inschatten.

Voor een optimaal resultaat is het aanbrengen van een afslankend product belangrijk en moet de klant een evenwichtig eetpatroon onderhouden en regelmatig sporten.

Soin Bio Purifiant

bottom of page