top of page

Soin Harmonie voor een ontspannen lichaam & geest

Het is tijd om jezelf in de watten te leggen met een volledige lichaamsverzorging die je ontspant, stress vermindert en je geest tot rust brengt! Samen met onze nieuwe Kansu Bowl wordt je lichaam van kop tot teen verzorgt!Over de Soin Harmonie

Een complete lichaamsbehandeling met een langzaam en zacht ritme waarbij omhullende manoeuvres en kansu bowl technieken op de handen, voeten en het bovenlichaam worden afgewisseld.

  • Zorgt voor een diep gevoel van ontspanning

  • Brengt je geest tot rust

  • Bestrijdt stress

  • Herstelt de energie die bijdraagt tot de harmonie van je lichaam & geest

Wat is een Kansu Bowl?

De Kansu-kom wordt gebruikt om het lichaam te masseren en in het bijzonder de ledematen: het bovenlichaam, de handen en de voeten.


Het geeft een zeer zachte massage en geeft het lichaam een diep gevoel van welzijn en ontspanning. Door in te werken op de reflexpunten, herstelt het de rust en bevordert het de slaap, terwijl het stress, angst en nervositeit wegneemt.

Handgemaakt in Indië, op basis van 5 metalen: zink, koper, zilver, goud & brons.

Ideaal om effleurages & druk uit te oefenen op 3 verschillende delen van het lichaam: bovenlichaam, voeten & handen.Ik ben er klaar voor!

Ben jij klaar om je volledig te laten verwennen en je lichaam een totale ontspanning te bieden? Ga opzoek naar een instituut bij jouw in de buurt en boek je verzorging!


Ben je schoonheidsspecialiste en wil je graag deze verzorging leren? Kom dan naar onze opleidingen op kantoor! Vul het contactformulier en schrijf je in!
Comments


bottom of page