top of page

Onze geheimen voor een stralende winter!

Je huid reageert op het weer en je gelaat wordt als eerste blootgesteld, net als je handen.

Door gerichte verzorgingsproducten te kiezen en deze beautytips toe te passen, houd jij je huid stralend en soepel... tenminste tot de zon weer tevoorschijn komt!


Ontdek jouw favoriete producten voor de winter:

Wind, kou, regen en sneeuw dragen bij tot de uitdroging van de huid, die nog wordt verergerd door de droge lucht als gevolg van de verwarming in je huis, kantoren, auto's, openbaar vervoer en winkels.

Kies de juiste producten voor een gehydrateerde & verzorgde huid!1. Hydrateer je gelaat

Hydrateer je gelaat 's morgens en 's avonds en aarzel niet om een rijkere of meer hydraterende crème te gebruiken dan gewoonlijk.

Ontdek onze:


2. Scrubben

Een huid die al kwetsbaar is, mag niet beschadigd worden door te agressieve peelings. Toch zijn ze nodig om de huid te ontdoen van dode cellen en zo de opname van vochtinbrengende crèmes te vergemakkelijken.

Ideaal product:


3. Verzorg je lichaam

Wrijving met kleding draagt ook bij tot een droge huid op het lichaam. Neem de tijd om een hydraterende melk, lichaamsolie of een voedende balsem aan te brengen.

De beste producten:


4. Bescherm je handen

Handen zijn bijzonder gevoelig voor kloofjes en veelvuldig handen wassen helpt niet.

Jouw favoriet :
5. Bescherm je lippen

Neem altijd een vochtinbrengende lippenbalsem mee en breng die zo vaak aan als nodig is om tintelingen, uitdroging en kloofjes op de lippen te voorkomen. Masseer je lippen 's morgens en 's avonds met een plantaardige olie.

Onze hydraterende producten :


Maak je huid klaar voor de winter en bescherm je tijdens deze koude maanden!

Comments


bottom of page