Le soin sensation SPA - 90'

De lichaamsverzorging, cocooning bij uitstek, wordt op een relaxerend ritme uitgevoerd. Rustige, delicate en vloeiende bewegingen zorgen voor rust en comfort. Zo worden het lichaam en de geest bevrijd van het gewicht van de dagelijkse stress. Dit moment van verzekerde rust, wordt vertienvoudigd door het genot en de kracht van essence d’estime n°6 van estime&sens.

Le soin SPA Hydro Nutritif - 90'

Een volwaardig antwoord op de noden van het lichaam in zijn geheel. Zowel de tevredenheid van de klant als van de schoonheidsspecialiste is in acht genomen voor deze zorg die volgens de regels van profijt en van de economie is opgesteld. Een volledige ontspanning dankzij de voordelen en de rijkheid van de manuele technieken, die geïnspireerd zijn op oude Zweedse en Thaïse rituelen. De klant ervaart een diepe sensatie van ontspanning in de spieren en een geluksgevoel dankzij Thaïse druktechnieken die de energie in het lichaam opnieuw in evenwicht brengen. Een resultaat van intense hydratatie en voeding dankzij het gebruik van zachte en efficiënte peelings.

Le soin Minceur - De afslankingsbehandeling

De behandeling bestaat uit acht tot twaalf sessies. Er vinden twee sessies per week plaats. De behandeling begint verplicht met een behoefteanalyse om zo de noden van de klant te kunnen inschatten. Voor een optimaal resultaat is het aanbrengen van een afslankend product belangrijk en moet de klant een evenwichtig eetpatroon onderhouden en regelmatig sporten.

friseE&S-prune.png